Search Engine Optimization (SEO) eller på dansk søgemaskineoptimering er et område som er begyndt at vække mere og mere genklang i samfundet, specielt hvis du er virksomhedsejer.
Teknikken bag SEO går ud på at du kan optimere din placering på søgemaskiner så dine kunder opdager din hjemmeside i stedet for at gøre deres køb hos konkurrenten.
SEO er derfor også blevet et større fænomen i Danmark hvor virksomheder er blevet bevidste om kundernes søgevaner. Kvalitets SEO kan gøre, at din hjemmeside er den første man ser når man søger på et bestemt ord (Organisk søgning) og dermed har en meget større chance for, at kunden vælger at besøge netop din hjemmeside.

I dag søger folk på Google efter varer & ydelser

Nu til dags er købere mere og mere afhængige af Google og andre søgemaskiner til at finde de varer som de leder efter, folk bruger ikke de ”Gule Sider” som førhen.
Det første step i mange kunders købeproces er derfor at tjekke Google, og hvis din virksomhed er den første, der kommer frem så er der en større mulighed for at kunden vælger at købe hos dig. Derfor er det også utrolig vigtigt at man er at finde blandt de første ti søgeresultater på de forskellige søgemaskiner.
En måde at sørge for det, er at gøre brug af nogle af de mange virksomheder i Danmark som tilbyder SEO. Det behøver ikke en gang at være dyrt for dig. Mange virksomheder i Danmark tilbyder billig SEO som samtidig er af en høj kvalitet. Samtidig kan investeringen i kvalitets SEO betale sig, hvis den gør at kunderne besøger netop din hjemmeside i stedet for konkurrentens.

Hvordan bliver jeg nummer 1 på Google

For det første, hvis et SEO firma der lover dig en nummer 1 placering på Google, så lyder det jo fantastisk. Forhåbentlig vil du være i stand til at få denne placering. Men det er bestemt ikke noget, at en virksomhed kan love dig! Læs her om valg af SEO Firma.
Der er forskellige metoder til hvordan man kan rangere højt på Google og andre søgemaskiner. Det mest essentielle er dog at man sørger for at finde nogle nøgleord, som man muligvis sælger eller ønsker at være kendt for- og så plotter man disse ord ind på ens hjemmeside. Det skal dog nævnes at det skal gøres på en gennemtænkt måde på grund af udviklingen af søgemaskiner og deres respons på spam og udnyttelse. Derfor vil det oftest være det bedste at lade en SEO ekspert eller et SEO firma stå for det, da de vil være bevidste om disse hindringer. Google straffer hjemmeside som forsøger at udnytte dem og søgemaskineoptimering skal derfor gøres på den rigtige måde. Derfor vil det nok være anbefalelsesværdigt at gøre brug af nogle af de virksomheder som tilbyder kvalitets SEO i Danmark. De vil oftest være med til at sørge for at flere besøgende til din hjemmeside og forhåbentlig mere salg.