Hvis du først lige er startet med fodboldbetting, men gerne vil lære mere omkring hvordan du optimerer dine chancer for at vinde, kan du læse med her. I denne artikel går vi nemlig igennem nogle basale tips, så vi sikrer at du er på rette vej, når du placerer dine spil.

Fodboldbetting er mange steder den mest populære type af sportsvæddemål. Det har fået bookmakerne til at udvide udvalget af bets man kan lave, hvilket kan være forvirrende for nybegyndere. Her kommer derfor nogle råd du kan bruge til at komme godt i gang.

Undersøg de forskellige typer af bets du kan placere

Bettingverdenen ændrer sig konstant, og der kommer derfor hele tiden nye former for væddemål til. Derfor vil det være en god ide for dig, at sætte dig ind i de forskellige typer af bets man kan lave, og kun placere væddemål på bets som du ved hvad er.

Spil med hovedet og ikke hjertet

Spil ikke på dit hold bare fordi du gerne vil have at de vinder, men spil kun på dem hvis du rent faktisk tror de vinder. Det samme gør sig gældende for hold, som du ikke bryder dig om. Lad være med at spille på at de taber bare fordi du gerne vil have det.

Fodbold
Kilde: Pexels

Udvælg specifikke ligaer

Udvælg nogle enkelte ligaer og følg disse ligaer tæt. På den måde kan du opbygge en viden, som vil hjælpe dig meget i forhold til dine spil. Gør op med dig selv hvilken type fodbold du godt kan lide at se, og udvælg ligaen ud fra det. Eksempelvis er spillestilen i den italienske liga traditionelt set defensiv og konservativ, mens de i Spanien har meget fokus på det angrebsmæssige, hvor det tekniske niveau hos spillerne bliver vægtet højt. Kigger vi på Tyskland er der ofte fuld fart frem over feltet med en meget direkte spillestil, mens vi typisk ser at den engelske Premier League, er mere fysisk og taktisk præget. Premier League bliver af mange omtalt som den bedste liga i verden, da det ofte er her hvor der er mest konkurrence. Premier League i år er dog formentligt allerede afgjort med Liverpool FC som vinder, da de klarer sig forrygende og de giver premier league odds på 1.001 hos bookmakere som bet365, mens Manchester City som næste klub giver hele 67.00. Men de fleste af holdene i ligaen har et meget højt niveau, og det afspejler sig også normalt i oddsne.  Grundet konkurrencen og usikkerheden omkring hvem der vinder gennem sæsonenerne, kan man nemlig ofte finde høje odds på selv de bedste hold.

Undlad at spille på venskabskampe

Venskabskampe er ofte uforudsigelige, da det er svært at vide hvor seriøst begge hold tager kampen. Derudover ser man også tit at reservespillerne kommer i aktion for at få noget spilletid, hvilket alt andet lige vil have en effekt på udfaldet af kampen. Venskabskampe finder næsten altid sted før sæsonstart, hvor spillerne lige skal tilbage i rytmen efter en sommerferie. Det så man også et eksempel på da Real Madrid meget overraskende tabte 7-3 til Atletico Madrid i en venskabskamp sidste sommer.

Det kan være utroligt sjovt at spille på fodbold, og den nemme tilgang til spil på tusindvis kampe, gør det kun nemmere for dig at komme i gang.

 

Udvalgt billede, Kilde: Pixabay.