Rigtig mange vil på et tidspunkt i løbet af deres liv føle, at deres garderobe er ensartet og at man går i det samme tøj hele tiden. Ofte fører det til, at det tøj man bruger oftest hænger forrest i garderoben, og det som aldrig bliver brugt hænger inde bagved.

Derfor kan det være en befrielse både at få sorteret ud i det tøj, der ikke længere bliver brugt, men også se på, hvad der eventuelt kan blive skiftet ud. Her er en guide til, hvordan du kan gøre det.

Basics og undertøj

Altid start med at sortere i din garderobe for basale behov. Det vil sige undertøj, toppe og de lag du har på indenunder. Hvis ikke du føler, at du har ret meget basic tøj, så er et godt råd hellere at have få gode ting, som du får brugt i stedet for meget basic tøj, der ikke bliver brugt.

Sko og støvler

Alt efter sæsonen er det der fylder mest som oftest sko. Netop fordi de sko vi har på kan signalere rigtig meget om, hvem vi gerne vil signalere vi er. Det er en god idé at have forskellige sko til forskellige lejligheder. 3-5 par som du er glade for i stedet for flere, som du aldrig får brugt. Eksempelvis er det blevet rigtig populært med et par gode sko til, hvis du skal ud som mange overser. Her kan et par Ganni sko være essentielle.

Tøj og smykker

Alt efter hvilken type du er skal du være god til at holde styr på dine kjoler, bukser og jakker. Uanset hvem du er, er det rart at kunne sige, hvad man har i sin garderobe. Derudover er det også rart at få solgt ud af det man ikke bruger, og købe ind af, hvad der er behov for. Et rigtig godt råd er igen at tænke over, hvad for noget tøj og smykker du har haft på inden for den sidste måned. Derudover skal du tage en kritisk kig på garderoben, når der bliver skiftet sæson. For hvis ikke du har haft det på inden for den, er det nok værd at genoverveje.