Flotte plakater i stilrent design

Er du lidt træt af, at dine venner, familie og bekendte også har de samme plakater, som du har på væggen? Søger du efter noget unikt, uden at skulle betale en ”herregård” for et dyrt maleri eller lærredstryk? Så kan dette faktisk være svært, da de fleste net-baserede butikker og livsstils butikker i Danmark, ofte har nogle af de samme plakater eller typer af plakater, da de får fra nogle af de samme store leverandører.

Kvalitet og priser, kan da være meget fine, men det unikke forsvinder lidt, når man kan finde mange af de samme plakater i idé møbler, Ilva, Jysk og i livsstils butikker osv.

Unik design serie af plakater

Der findes et hav af webshops på nettet, som tilbyder mange af de samme plakater. Men hos f.eks. PlakatPlaza.dk, finder du helt unikke plakater, der matcher de bedste priser på plakater til de seneste indretningstrends, og som kun findes der. Faktisk fremstiller og designer de selv de moderne design plakater, deres grafiske afdeling arbejder med de moderne trends inden for bolig udsmykning og plakat design. Dette betyder, at du altid vil kunne finde unikke plakater og kollektioner, som rammer og supplerer den moderne boligindretning.

Hos PlakatPlaza, har man endvidere delt plakater op i serier, dvs. at det vil være nemt at købe en serie af plakter, som ser godt ud sammen og kan sættes sammen på væggen som et ”samlet plakat mosaik”.

Plakaterne passer godt til det nordiske stilrene designs, og til alle boligens rum, såsom; Stuen, soveværelse, kontor, køkken og børneværelse, samt plakat serier til erhverv.

Plakatplaza - plakater
Fra Plakatplaza.dk

Valg af ramme til plakater

En plakat kan gøres endnu mere flot, hvis man finder den rigtige ramme, som skaber en flot ramme omkring plakaten. For at skabe den samme stil rundt, anbefales det, at man køber de samme typer rammer til hjemmet, eller i det mindste til de samme rum.

Rammer findes i træ, i natur look og i sort eller hvidt. De kan også fås i metal, som kobber og messing, som passer godt til det nordiske stilrene look.

Kvalitets papir til plakater

Det papir der anvendes til plakater er ikke bare et hvilket som helst stykke papir, her skal man tænke på om man ønsker en mat eller blank overflade på dine plakater, dette kan ofte være svært at se, når du handler på nettet, men heldigvis er der ofte gode beskrivelser ved de fleste plakater, der fortæller hvilken type papir og overflade designet er lavet med. Det anvendte papir til plakater bør ligge omkring 180-220 g/m2 hvis det er en god kvalitet, så dette er værd at kigge godt efter, da mange nye designere vælger tyndt kopipapir 100-140 g/m2, da de så kan udskrive plakaten fra en lille kopimaskine i hjemmet, hvilket ofte resultere i en meget dårlig kvalitet i plakatens tryk/design. Så hav dette i mente, når du køber plakaten.