Forbrugslån trods RKI

Står du i den uheldige situation, at forbruget er løbet løbsk, og nu kan du ikke se, hvordan du skal komme ud af problemerne, så for tvivl ikke. Der findes muligheder for at finde gode og konstruktive løsninger på pengeproblemerne i dag, og RKI er i mange henseender ingen hindring.
Flere og flere mennesker bliver dårlig stillet økonomisk i dag, dels på grund af den tidligere finanskrise, dels på grund af for stort forbrug. Det betyder flere og flere bliver registreret i RKI eller Debitorregistreret, som dårlige betalere i dag. Du vil blive registreret, som dårlig betaler, hvis du ikke har overholdt dine betalinger på lån.
Førhen betød en RKI registrering, at du var udelukket fra at kunne låne penge nogen steder. En RKI eller Debitorregister registrering kan i dag nemt slettes, hvis du påviser, at registreringen er sket på trods af, at du ikke skylder penge, eller hvis du er uenig i, hvor mange penge du skylder. Dette gør du ved at tage kontakt til RKI som så vil behandle din sag.
Hvis du er registreret retsmæssigt, og har du accepteret din registrering, kan du stå i registeret i op til fem år, eller til du betaler det skyldige beløb. I de fem år du står registret vil du have svært ved at låne penge andre steder.

Lån trods RKI registrering

I dag vil nogle banker dog gerne give dig et forbrugslån. Bankerne kræver dog alle, at du skal eje fast ejendom, en bil eller andet, som kan udgøre en sikkerhed for banken når du får et nyt lån. At stå i RKI betyder altså, at du skal fremvise en stabil sikkerhed til banken, hvis du vil låne penge. Nogle banker vil slet ikke låne trods sikkerhed.
De banker som ofte kan tilbyde dig lån trods RKI registrering, er online banker. Hvis du søger en online bank på Internettet, kan du finde en bank, som kan tilbyde dig hjælp. Du skal kunne opfylde diverse krav og i nogle tilfælde skrappe regler. Disse er ofte større end ved et normal lån.
Det kunne være en god idé at bruge lånet til at indfri de lån, du er registeret for i RKI. Herved vil du komme ud af registreret og få en frisk start. Tag en snak med bankerne og forelig dem situationen. Du kan kun få et nej.

Online Lån

Online banker på Internettet stiller ofte knap så skrappe krav til dig, som ønsker at låne penge online. Når de har godkendt dig, er de til gengæld ret ligeglade med, hvad du skal bruge pengene til, og hvem du ellers er. Dette er ligegyldigt, om du vil låne 1000 kroner, eller du vil have et lån på 10000 kroner.
Derfor skal du altid være opmærksom på renter og gebyrer ved de online lån. Når du tager et kvik lån eller SMS lån i en online bank, vil du opleve at de tager godt fat, særligt med gebyrerne. Det er på gebyrer og omkostninger, de skal tjene deres penge. Lån aldrig mere end du kan tilbage betale, ud fra de penge du har til rådighed i din hver dag.

Læs mere om lån, låneguides, online lån og økonomi på Pengepiloten.dk.