Har du problemer med økonomien og brug for penge? Så har du muligheden for at lave en låne ansøgning over internettet. På baggrund af dette kan du indenfor kort tid få råd til det, du ønsker, hvis du ansøger om et lån gennem internettet. Du kan sende din låne ansøgning fra din mobiltelefon eller bærbar PC uafhængigt om du er i København, Jylland eller Odense. Du kan helt selv bestemme, om du vil lån 40000, eller lån 200000 kroner eller et andet lånebeløb. Du starter sådan set bare med at vælge en online bank, som du finder værende troværdig eller lade bankerne konkurrere om dig – Ja, du kan faktisk få bankerne til at konkurrere om at give dig det bedste låne-tilbud.

Få bedste tilbud fra flere banker – med kun én ansøgning

Lån til Bil, Bolig, Samlelån, Ferie eller lige hvad du drømmer om. Ja, lad bankerne konkurrere om dig – Ja, du kan faktisk få bankerne til at konkurrere om at give dig det bedste låne-tilbud. Dette kan være en fordel på flere parametre, både hvis du vil have et nyt billig lån, privat lån eller måske vil samle dine lån via et samlelån. Du kan bl.a. få hjælp til dette via Letfinans.dk, som vi og mange andre anbefaler:

Hvordan optager jeg et lån med en lav rente?

Det kan nemlig tage dig lang tid og meget besvær at få lov til at optage et lån med en lav rente. Hvis du skal overbevise långiveren om, at du skal have en lav rente, bør du stille med sikkerhed i værdier og ikke lade dig friste af et kviklån. Desto lavere usikkerhed pengeinstituttet har desto billigere kan du få lov til at optage et lån. Det er vigtigt, at du ved, at der i optagelsen af dit kviklån kan være andre omkostninger såsom låne gebyr. Dette betyder, at du skal kende til gebyrer og lånets ÅOP. Her kan det igen være en fordel at få bankerne til at konkurrere om dig, om at give det bedste låne-tilbud via f.eks. Letfinans.dk.

Få et lån uden renter

Det vil nok tage dig et stykke tid for at finde et lån helt uden renter. Hvis det lykkes for dig at finde et kviklån rentefrit, skal du være klog til at vide, at det kan være dyrt alligevel at optage lånet. Det kan faktisk være, at der kan være virkelig høje eksterne omkostninger på dit lån, der gør, at lånet har en høj årlig omkostning i procent. Du bør derfor finde og sammenligne det med årlige omkostninger i procent. Hvis du følger dette råd, vil du med højere sandsynlighed kunne holde dig væk fra de dyre lån på internettet uden sikkerhed.

Hvad er finansiel kompetence

Det handler om, at man skal vide mere om renter og gebyrer, hvis man skal gode finansielle kompetencer. Det lyder måske dumt, men den finansielle kompetence afhænger af de følelsesmæssige kompetencer. Du er i høj grad styret af dine følelser, når du har med penge at gøre. Dette er hele grunden til, at du bør have selv-indsigt i hvordan dine følelser påvirker din økonomiske beslutninger.

Du bør lave et budget inden du låner penge

Det anbefales, at du laver et budget. Hvis du gør dette, sikrer du, at du ikke havner i unødvendig gæld. Dine indtægter er det første, der skal klarlægges og skrives ned. Du skal også budgettere med dine faste omkostninger såsom omkostninger til din bil. Desuden skal du få skrevet de variable omkostninger ned i budgettet. Du bør i øvrigt budgettere med uforudset omkostninger. Når du har gjort dette, kan du se, hvor meget du kan betale i ydelse om måneden.

 

Kilde: Service-guide.dk & Letfinans.dk