Selvom dit kæledyr må tilbringe nogle dage meget alene, må han ikke bruge det meste af sin tid i kedsomhed. Derfor er det vigtig også at have noget godt legetøj til hunden.

At vælge det rigtige legetøj til din hund er ikke altid let. Det kan tage lidt tid, før du finder det perfekte legetøj din hund, som hunden er vild med.

Nedenfor har vi forsøgt at opsummere nogle forskellige slags legetøj for at hjælpe dig med at finde “den ene”, der bare er bedre til din hund.

Plys hunde legetøj

Lavet af fleece, plys stof; bevarer hundens duft til udvidet leg; nogle har lyde; fantastisk til ”hente”, andre hunde kan bare lide at bære bløde eller plysle legetøj rundt og snuse og lege med det.

Gummi hunde legetøj

Gummi hundelegetøj, kan være en rigtig god kæbe og mundøvelse til hunde, der kan lide at tygge; Det holder dem beskæftiget i timer; sjovt til ”hente”, eller til ikke-interaktivt spil; fantastisk til aggressive gumlere, fordi de er så holdbare. Nogle er hule, så du kan sætte godbidder inde i dem for ekstra sjov. Samt giver det hunden mulighed for at bruge tid og energi på at få fat i godbidderne.

Vinyl hunde legetøj

Let komprimeret af bid af næsten enhver størrelse hund; Normalt har man sugere, som næsten alle hunde nyder; fantastisk til ”hente”.

Tyggeben, Dental stiks og knogler

Underhold din hund og hold ham beskæftiget med et tyggeben legetøj. Tyggeben eller dental stiks fjerner plak fra hundens tænder og holder dem renere, mens hunden har det sjovt med at tygge; kommer i mange smags-, størrelser og former – fra knogler til tyggeben.

Du kan finde mange gode hundeartikler og hundelegetøj ved Kildyr.dk.