Få et overblik over de mange online kviklån

Det kan være svært at skelne imellem de mange almindelige banker og online lån udbydere, ligesom de mange lån typer, der er en meget bred kategori. De mange online lån går under navne som: sms-lån, hurtig lån, kviklån, ekspreslån og mikro lån, disse lån går alle samme under samme kategori, nemlig forbrugslån.
Så står du og mangler penge til møbler, indskud til lejlighed, reparation af bil eller lignende, da er det et forbrugslån du skal have. Stort set alle låntyper, undtaget til køb af bil eller køb af hus kaldes et forbrugslån. Et forbrugslån vil som regel, stort set altid være dyrere i renter, end et billån eller boliglån. Et forbrugslån kan ligge på alt fra 7-10% til over 25% i renter. Der kommer hele tiden nye kviklån muligheder på det online marked.

Muligheder for lån

Da der netop findes så mange låneudbydere, både almindelige banker, samt endnu flere online banker. Da er mulighederne mange for optagning af lån. Alternativt, hvis din bank går med til det, da kan man også få en midlertidig forhøjning af kassekreditten på sin bankkonto, dette kan i nogle tilfælde være den billigste og nemmeste løsning, da man her undgår eventuelle lån oprettelses gebyrer.
De online forbrugslån kan imidlertid også være en løsning, hvis det skal gå ekstra hurtigt med at få udbetalt pengene, specielt hvis banken har sagt nej, eller hvis du helst vil undgå nærgående spørgsmål om, hvad pengene skal bruges til.

Online Kviklån udbydere

Hvis man tænker på at tage et lån ved en online lånudbyder, da er processen hurtigt overstået, og det hele kan oftest klares online, da aftalen kan underskrives med Nem-ID. Du kan også nemt ansøge ved flere ansøgere samtidigt, da er helt uforpligtende og kan give dig en idé af, hvor du finder det billigste forbrugslån, baseret på dine personoplysninger. Du kan her se de nye kviklån 2019.

Renter, gebyrer & sikkerhed for lånet

Ved hovedparten af de online forbrugslån, da stiller du ikke sikkerhed for lånet, dvs. de skal ikke have pant i bil, hus eller andre værdier. Denne risikovillighed fra de online lånudbydere afspejles typisk i højere renter i forhold til almindelige banklån. Du skal dog altid være særligt opmærksom på, at forbrugslån ikke kun handler om renter, men også om diverse gebyrer. En række online lånudbydere forlanger eksempelvis en vis procentdel af lånebeløbet som startgebyr, ligesom der også pålægges andre gebyrer. Det er disse faktiske udgifter, der indgår i ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), der således gør det muligt for dig at udregne den samlede pris – og ikke kun, hvad du betaler i renter.
Et forbrugslån med en lav rente behøver dermed ikke nødvendigvis at have et lavt ÅOP. Faktisk kan de lavtforrentede lån sagtens have masser af ”skjulte” gebyrer, og ende med at være dyrere end dem med en højere rente. Det er netop her, at du skal være på vagt, hvis du vil undgå at ende med en meget dyr låneaftale. Du kan tjekke de forskelliges lånudbyderes ÅOP ved Lån-kviklån.dk, der er en service til dig der vil have et godt samlet overblik over omkostninger, og et nemt sammenligningsgrundlag.