Den perfekte sommerfest

Du vil gerne holde fest i løbet af sommeren, du har måske fødselsdag, jubilæum, bryllupsdag eller vil bare gerne invitere venner og familie til en hyggelig dag! Men hvor begynder du, hvad skal der handles ind, og hvordan sikrer du dig, at festen bliver et hit? Vi guider dig til den ultimative sommerfest med alt, hvad du og dine gæster kan ønske sig.

Festguide – Her starter du

Find ud af hvilken dato du vil holde festen, sørg for at invitere folk i god tid, og pas på med ikke at invitere når alle folk er på ferie sydpå eller lignende, gør følgende:

Sørg for at få bestilt de nødvendige ting, for eksempel et festtelt – hvis vejret er mindre godt, borde, stole og service. Men hvor finder man et billigt telt osv. Jeg bor f.eks. i Køge, og hvis jeg vil finde telt, borde, stole, så vil jeg f.eks. bare søge efter ”Leje af borde og stole Køge” eller ”Festudlejning Køge” – så finder man helt sikkert en festudlejer, der har alle det nødvendige festgear.

Når festen nærmer sig

Det gode ved sommerfester er, at de som regel foregår udenfor, og dermed behøver du ikke gøre hele boligen funklende ren. Hvis de også er indenfor, så få gjort rent dagen inden og pyntet lidt op med blomster mm.

Badeværelset er det vigtigste at få gjort præsentabelt, inden du får gæster. Så sørg for at have skuret kummen, renset vasken og pudset spejlet. Tænd et par stearinlys derude for at udstråle overskud og skabe en hygge.

Hvis du alligevel skal ud og leje telt, borde & stole – så kan du sikkert også leje en slush-ice maskine (hvor man til de voksne snildt kan hælde lidt sprut i. Selvom plastikservice er en god idé, så man slipper for opvask – så er det bare ikke det samme som rigtig service. Du kan ved festudlejeren sikkert bestille opvask med i prisen, så du alligevel slipper for denne.

Gør festen mindeværdig

Sæt gerne de sjove skulder ved skulder, og ikke hver for sig ved forskellige borde. De sjove skal have nogen at være sjove sammen med. Og ofte kommer de mindre højtråbende også til at sige mere, hvis der ikke sidder én og råber op ved deres bord.

“De sjove skal have nogen at være sjove sammen med”

Lav gerne en spille-liste på forhånd, så du ikke skal rende og skifte nummer hele tiden. Eller uddeleger opgaven til en ven med god musiksmag.

Praktisk pynt som tæpper er også vigtigt. Alle dine gæster skal kunne holde varmen – selv ud på de små aften- og nattetimer, hvor det godt kan blive lidt koldt. Så frem med alle tæpperne og læg dem i en fin bunke på terrassen.

God fest:-)

Leje af borde og stole Køge