Har du en travl hverdag og ønsker at koble mere af når du kommer hjem, er det måske en god ide at overveje en flot Buddha figur i dit hus eller din have. Det kan lyde lidt skørt, men det er bemærkelsesværdigt hvor meget en Buddha skulptur kan sænke stress niveauet, ved sin blotte tilstedeværelse. Måske har du allerede bemærket hvor mange butikker der enten sælger figurerne, eller har dem som fredfyldte monumenter i deres fysiske butiksindretning – det er ikke uden grund, rigtig mange danskere har en Buddha derhjemme og kan ikke stå for dem når de shopper.

Den skaber en naturlig og ubeskrivelig ro uden at det helt kan forklares med ord. Det er bestemt ikke kun i Asien og Østen, hvor mange mennesker er buddhister, at Buddhaen får stor opmærksomhed. Også i de vestlige lande har kulturen bredt sig til at være et Zen fenomen, som er kendt for at væreet  bevidsthedsudvidende og meget spirituelt åndeligt rum. I yoga sammenhæng er det næsten et must, at der er en Buddha statue i rummet for at den trance lignende tilstand kan opnås til fulde.

Også i de udendørs omgivelser kan en Buddha figur gøre en forskel og forme en meget autentisk fred og ro, som du ikke kan undgå at bemærke, hvis du f.eks har en statue stående i hjørnet af haven eller i indkørslen til din bolig. Der er en eller anden magi over det, og der virker meget dragende.

Der er mange forskellige modeller og størrelser i forskellige prisklasser hos de forretninger der forhandler figurerne. Du kan finde mange steder på nettet hvor de sælger billige Buddha figurer online til meget attraktive priser, fordi de selv importerer skulpturerne fra østen og får mange hjem ad gangen. Alt afhængig hvor meget du vil investere og hvor store de skal være, er det stadig vigtigt at du køber den rette kvalitet, især hvis de skal stå udendørs hele året rundt.

Det vigtigste er, at du kan skabe en mere afbalanceret indretning både indendørs og udendørs ved hjælp af en flot Buddha skulptur. I den vestlige verden kan det hele godt gå lidt stærkt, så husk at sænke tempoet med mellemrum. Med ganske få midler kan du selv bidrage til bedre trivsel, rolig karma og større energi ved at købe en smuk Buddha.Men du har selvfølgelig allerede én og er på udkig efter den næste 😉